Referenties westernles

Viviane, geeft erg goed les.
Mijn paardje en ik zijn erg blij met haar.
Het gaat allemaal lekker relaxed en paardvriendelijk.
Ik kan haar echt aanraden.
Ze helpt mij ook van mijn angst af.

Geregeld hebben mijn bijrijdster en ik les van Viviane. Ik heb meerdere instructeurs gehad, maar zij springt eruit. Dit komt doordat ze de oefeningen zo duidelijk uitlegt. Je gaat zelf voelen wat de betekenis is van de oefeningen. Paard en wij zijn al heel goed vooruit gegaan!

Na 13 jaar dressuur gereden te hebben kocht ik een half jaar geleden mijn eerste paard. Een Quarter Horse!! Ik ging met een vriendin mee op westernles en was meteen helemaal om. Via mijn stal eigenaar kwam ik bij Viviane uit. We hebben nu een paar weken elke week westernles van Viviane en mijn paard en ik gaan elke dag met sprongen vooruit. Mijn paardje is heel erg gespannen en door de lessen van Viviane leert ze zich te ontspannen en leer ik hoe ik haar daarmee kan helpen. Viviane is rustig en duidelijk, net wat wij nodig hadden!! Top Viev! ga zo door !!! :)

Viviane geeft op een rustige fijne manier les. Ik kan me te druk maken om eigenlijk niks, Viviane zorgt dat ik dat vergeet en me op het rijden concentreer. In de paar lessen heb ik al heel wat geleerd! 
Het is mijn eerste western ervaring na dressuur, ze legt alles goed uit waardoor de switch makkelijk verloopt!
 
Ik heb zelf ook western les met mijn haflinger van Viviane
Onwijs leuke instructrice kijkt goed naar mij en mijn haflinger en legt duidelijk uit wat ze bedoeld.
Ik ben al enorm gegroeid en mijn haflinger ook sinds haar lessen, ze geeft leuk les maar is tegelijkertijd ook consequent en heel veel geduld gelukkig want mijn haflinger heeft alles sneller door dan ik de kneepjes door heb


Ik begeleid een jongen van 15 met autisme en gedragsproblemen en als activiteit krijgt hij westernles van Viviane. Ik ben erg tevreden over hoe geduldig, begripvol en duidelijk Viviane is naar hem toe, het gaat elke keer weer beter! Ik kan Viviane van harte aanraden voor iedereen die les wil nemen, ook als het gaat om kinderen of volwassenen met beperkingen.

Ik heb nu één keer les gehad van Viviane en die les is mij heel goed bevallen. Ze legt het goed uit, is rustig en heel vriendelijk voor zowel het paard als de ruiter.
Tijdens mijn les van haar heb ik een aantal gaten in mijn basis ontdekt, waar ik nu eerst rustig aan ga werken voordat ik de volgende les boek. Maar dat wordt zeker weten een les van Viviane!


Via marktplaats ben ik bij Viviane gekomen voor westernles,  zij geeft super les is rustig maar consequent. Ze legt alles heel goed uit.
Dankzij haar ben ik nu ook met wedstrijden begonnen en we doen het netjes.
En ze geeft goede oefeningen mee om je paard lekker soepel te houden.
Ik zeg TOP!!!